Familie Ketelaars

opsommingsteken_2   Referentie Familie Ketelaars - Kindercoaching  opsommingsteken_2omgekeerd

Onze dochter van 8 was erg onzeker en angstig en wilde niet meer naar school. Al na 3 sessies bij Anja ging ze weer zonder problemen naar school en ontdekten we dat ze hooggevoelig is. Inmiddels is haar zelfvertrouwen enorm gegroeid.

Wij zijn met ons 8 jarige dochter bij Anja terecht gekomen door een tip van school omdat onze dochter enorm onzeker was. Ze begon het schooljaar met veel tranen en was bang om naar school te gaan, want na 2 jaar het vertrouwde gezicht van een juf kreeg ze nu een nieuwe leerkracht.

Zo was de eerste keer naar Anja dus ook angstig en niet vertrouwd voor haar, maar de tweede en derde keer ging het stukken beter. Het fijne is dat Anja werkt in een huiselijk sfeer, ze heeft een gezellig kamertje waar ze de kinderen ontvangt en er staat altijd drinken en wat lekkers klaar. Het doel was dat onze dochter wat meer zelfvertrouwen zou krijgen en niet bij alles wat nieuw is met een angstig gevoel erin gaat stappen. Door Anja zijn we bekend geraakt met de hooggevoeligheid van onze dochter. Zij begrijpt en accepteert zichzelf beter en weet beter wat ze nodig heeft. Wij begrijpen haar nu beter en kunnen haar beter begeleiden.

Na enkele maanden bij Anja is onze dochter ook een stuk sterker geworden. Haar zelfvertrouwen is enorm toegenomen, ze durft zich beter te uiten, ook in een volle klas. Ze is opgebloeid. Wij zijn ook zeer tevreden over Anja en zijn haar heel dankbaar voor haar hulp !


Wilt u dat uw kind (weer) in zijn kracht komt en lekker in zijn vel zit?

Kunt u hulp gebruiken van een betrokken, invoelende kindercoach

of zou mindful kinderyoga helpend kunnen zijn voor uw kind?

Neem dan contact op voor een gratis afspraak!

Comments are closed