Willem (Kindercoaching)

opsommingsteken_2 Referentie Willem (Kindercoaching) opsommingsteken_2omgekeerd

Willem had last van verlatingsangst. Anja doorzag direct wat er aan de hand was. Door haar aanpak zit Willem al na 5 behandelingen veel lekkerder in zijn vel en is hij opener geworden. De toewijding en passie van Anja zijn geweldig, maar nog belangrijker Willem voelt zich heel vertrouwd bij haar.

Als ouder wisten we dat er iets was met Willem alleen konden we er niet de vinger op leggen. We noemde het voor onszelf dat Willem verlatingsangst had. Gedurende het afgelopen jaarzagen we dat vriendjes van hem wel alleen thuisbleven en dat Willem dat pertinent niet wilde. Ik begon me met name af te vragen of hij daar zelf geen last van had? Na een paar kleine gesprekjes met Willem constateerde ik dat onze zoon er zelf enorm veel last maar ook enorm veel verdriet van had. Onze ouderlijke harten braken en we wilden hem graag helpen.

Via zijn school zijn wij terecht gekomen bij Anja Zinken van Puur KinderKracht met de vraag: “Kan jij ons helpen met onze zoon Willem?” Na een gedegen intake gesprek met ons als ouders en met Willem werd al snel de oorzaak gevonden. Anja zag direct wat eraan de hand was. Na 2 gesprekken met Willem werd dit bevestigd en konden we aan de slag met de hulpvraag: verlatingsangst. Willem zijn angst kwam voort uit het feit dat onze jarenlange en vertrouwde oppas zomaar was verdwenen. In de grote mensen wereld lag dit natuurlijk heel anders maar voor Willem was dit een traumatische ervaring. De oppas was van de een op de andere dag weg en de oorzaak lag bij hem (dacht hij)!

Door wat acties en opdrachten van Anja hebben we snelle stappen kunnen maken. Willem zit na 5 behandelingen lekkerder in zijn vel en leert nu om gedachtes eerder uit te spreken en meer vragen te stellen. Wij als ouder leggen diverse zaken beter en vollediger uit zodat Willem het kan volgen. Enorm mooi is te zien dat jonge kinderen heel snel schakelen en zaken oppakken. We zijn er nog niet maar alle complimenten voor Anja want door haar aanpak danst en zingt Willem weer door het huis. We raden Anja dan ook zeker aan. Haar passie en toewijding is geweldig maar nog veel belangrijker Willem voelt zich heel vertrouwd bij Anja!


Wilt u dat uw kind (weer) in zijn kracht komt en lekker in zijn vel zit?

Kunt u hulp gebruiken van een betrokken, invoelende kindercoach

of zou mindful kinderyoga helpend kunnen zijn voor uw kind?

Neem dan contact op voor een gratis afspraak!

Comments are closed