Uw coach

Uw Coach

Ik ben Anja Zinken, getrouwd met Jos en moeder van 2 prachtige dochters Evi en Kiki en wij wonen in Oisterwijk.

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in het marketing/communicatievak kreeg ik een burn-out. Dat was een heftige en zware periode in mijn leven waar ik de nodige hulp bij heb gehad. Maar ik ben er achteraf heel dankbaar voor omdat het voor een ommekeer in mijn leven heeft gezorgd. Waar ik voorheen vooral leefde vanuit mijn hoofd, ben ik nu steeds meer aan het leven vanuit mijn hart en gevoel en daar word ik enorm gelukkig van!

Ik heb, naast mijn bagage vanuit de verschillende opleidingen en cursussen, als ervaringsdeskundige een enorme schat aan kennis, inzicht en ervaring die ik graag inzet om anderen te helpen. Mijn diepste motivatie is om kinderen en ouders al vroeg te helpen om grotere problemen te voorkomen. Kinderen zijn jong en flexibel en kunnen al snel ander helpend gedrag aanleren, waardoor ze beter met moeilijke situaties leren omgaan. Mijn missie is uw kind in zijn/haar kracht te zetten, zodat het weer kan genieten en zichzelf kan zijn.

Mijn hooggevoeligheid, waarvan ik pas sinds mijn opleiding kindercoach op de hoogte ben, kan ik nu als mijn kracht inzetten. Door mijn hooggevoeligheid heb ik een enorm inlevingsvermogen, heb een sterk ontwikkelde intuïtie en win ik snel het vertrouwen van kinderen. Hierdoor kan ik echt een bijdrage leveren!

Mijn eigen proces en de tools, die ik inmiddels ontwikkeld heb om met de uitdagingen van hooggevoeligheid om te gaan, zet ik graag in voor kinderen en hun ouders. Ik gun hooggevoelige kinderen om al jong in hun leven te leren in contact te blijven met zichzelf en hun gevoel en zichzelf te leren beschermen.

De opleiding kinderyoga en meditatie is de kroon op mijn opleidingen en persoonlijk proces. Van de opleiding onderwijsassistent (vooral vanuit mijn hoofd), naar de opleiding kindercoach (vanuit mijn gevoel) naar de opleiding kinderyoga en meditatie (in contact met mijn lichaam, gedachten en vooral met mezelf). Door de combinatie van deze opleidingen en mijn persoonlijke levenservaring  heb ik een brede kijk op kinderen en hun problematiek en heb ik een goedgevulde rugzak om een kind vanuit zijn eigen kwaliteiten weer in zijn kracht te zetten!

In mijn contact met ouders en kind staan openheid, echtheid, respect, erkenning en geen oordeel centraal.

 

Mijn opleidingen en cursussen:

  • Meditatiedocent (Mindful Kinderyoga) – Jip en Jan Academie
  • Kindercoach – Sonnevelt opleidingen
  • Leercoach Accelerated Learning – Edu-Smart
  • Onderwijsassistent – Variva
  • Diverse creatieve cursussen (schildertechnieken, keramisch handwerk, mozaïeken)
  • Diverse beweegcursussen (dans, musical )
  • Cursus meditatie

2015-03-22--boom


Wilt u dat uw kind (weer) in zijn kracht komt en lekker in zijn vel zit?

Kunt u hulp gebruiken van een betrokken, invoelende kindercoach

of zou mindful kinderyoga helpend kunnen zijn voor uw kind?

Neem dan contact op voor een gratis afspraak!

Comments are closed